02af2fabcc9dd0bfdfd77caff8d9d852

Повернення або оскарження транспортного податку («податку на розкіш»)

Ви є власником легкового автомобіля, який є об’єктом оподаткування транспортним податком («податком на розкіш»), у зв’язку з чим Ви змушені щорічно сплачувати транспортний податок у розмірі 25 000,00 грн.?

Відповідно до діючого законодавства України даний транспортний податок є неправомірним (більш детальна інформація щодо неправомірності даного податку розміщена на нашому сайті за посиланням: Чи обов’язково сплачувати транспортний податок?), а тому Адвокатське бюро «ТАРАС КУЛАЧКО ТА ПАРТНЕРИ» пропонує Вам послугу щодо повернення Вам транспортного податку (якщо Ви вже сплатили його) або щодо оскарження даного податку (якщо Ви ще не сплатили даний податок).

Вартість вищезазначеної послуги складає від 4 000,00 до 5 000,00 грн., ЯКУ ВИ СПЛАЧУЄТЕ ВИКЛЮЧНО ПІСЛЯ ПОВЕРНЕННЯ З ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ НА ВАШ ПОТОЧНИЙ РАХУНОК ВІДПОВІДНОЇ СУМИ ТРАНСПОРТНОГО ПОДАТКУ (якщо Ви вже сплатили транспортний податок) АБО ПІСЛЯ ПРИЙНЯТТЯ ВІДПОВІДНИМ СУДОМ РІШЕННЯ ЩОДО СКАСУВАННЯ ТРАНСПОРТНОГО ПОДАТКУ (якщо Ви ще не сплатили транспортний  податок). Тобто, звернувшись до Адвокатського бюро «ТАРАС КУЛАЧКО ТА ПАРТНЕРИ» за вищезазначеною послугою, ВИ НЕ НЕСЕТЕ ЖОДНИХ ФІНАНСОВИХ РИЗИКІВ!

Крім того, звернувшись за вищезазначеною послугою саме до Адвокатського бюро «ТАРАС КУЛАЧКО ТА ПАРТНЕРИ»:

  1. Вам не потрібно витрачати час та додаткові грошові кошти на оформлення будь-яких нотаріально засвідчених довіреностей для представництва Ваших інтересів у суді (достатньо підписати з нами договір);
  2. Витрачені Вами грошові кошти на наші послуги будуть компенсовані Вам за рахунок податкового органу, в якості судових витрат (тобто, НАШІ ПОСЛУГИ БУДУТЬ АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ДЛЯ ВАС).

Звертаю Вашу увагу на потенційні негативні наслідки несплати транспортного податку, а саме:

  1. Заборона на виїзд за межі України;
  2. Накладення арешту на будь-яке майно, в тому числі на грошові кошти.

Послугу надаємо по усій території України.

За більш детальною інформацією щодо порядку та умов надання вищезазначеної послуги, звертайтеся за телефонами: +38 (099) 723-66-95 або +38 (097) 444-53-47.